New real_770x220pix

Strandstädartävling

7-15 augusti

Plats: Längs stranden

Kontakt:
Emma Erlandsson
Emma.Erlandsson@regionhalland.se

Under västerhavsveckan kommer Kustvattenrådet att turnera runt i varje kommun längs kusten, och hela veckan kommer vi i år att arrangera en strandstädartävling. Tävlingen är inte begränsad till en viss plats utan vi bjuder in till att ta med din familj och dina vänner till en valfri strand eller vik och plocka så att fingrarna glöder. Skräphinkar och glada hejarop kommer att finnas tillgängliga vid kustvattenrådets tält om du väljer att besöka oss. Du kan även låna skräpletarhinkar vid andra platser längs kusten. Kitekalle Halmstad är en av dessa. Titta på hemsidan för att hitta till övriga platser där man kan låna hinkar.

Det fiffiga med tävlingen är såklart att det finns priser i potten men att vi samtidigt kan vara med i kampen mot nerskräpningen av våra hav!

Ta en bild under strandstädningen och hashtagga: #kattegattcleanup på instagram eller facabook (offentligt inlägg) för att vara med i tävlingen. Priserna lottas ut efter västerhavsveckas sista dag. Glöm inte att skryta på sociala medier!

Arrangör: Kattegatts Kustvattenråd

Dela
Skip to content