New real_770x220pix

Tipspromenad, strandstädarbingo, teckningstävling mm

7-15 augusti

Plats: Haverdals Camping

Klockan: se nedan

Kontakt:
Jeanette Willberg 035-52310

Tipspromenad onsdag 11 augusti kl.10-19: Utmana varandra i en tipspromenad i närområdet av campingen, med frågor som rör vårt hav! Svarstalong köps i receptionen. 25kr för vuxen och 15kr för barn. Vinnarna utses 12 aug och fina priser finns sen att hämta i receptionen.

Strandstädarbingo för alla barn: Kom och hämta bingobrickan ”Strandstädarbingo” på Virvlas cafe på Haverdals Camping (öppet varje dag kl.10-15). En bingobricka per barn. Vid inlämnande av en bingorads skräp bjuder vi på en mjukglass. Hjälp oss städa vid vår fina strand! Låna gärna en hink hos oss.

Teckningstävling: Rita något som lever i vårt hav, lämna in ert bidrag i campingens reception. Tävlingen pågår hela perioden och vinnare presenteras 17 aug. Priset är en fri runda äventyrsgolf för hela sin familj och är giltig fram till nästa års Västerhavsvecka. Ritmaterial hittar ni denna period i Orangeriet vid Virvlas Café. Köp en fika, kanske pannkakor till lunch, mys och rita ditt bidrag i vår mysiga miljö. Eller använd eget material hemma. Lycka till!

Bokstavsjakt: Var med i vår Västerhavs-bokstavs-jakt som sitter uppe inne på campingen hela Västerhavsveckan. Bilder på arter som lever i havet och vars första bokstav tillsammans bildar ett ord. Kom till receptionen och säg ordet så får ni en överraskning!

Bamsegympa lördag 14 augusti kl.10:

Kom och delta vid vår Bamsegympa denna vecka. Vår bamseledare försöker veckan till ära berätta något intressant om de vanligaste djuren i vårt hav. Gympan är kostnadsfri för campingens och caféets gäster, bor man inte på campingen kan man köpa lunch, fika eller kanske en glass på Virvlas Café efter gympapasset.

Praktiska saker:

Haverdals Camping & Virvlas Café, kontaktperson Jeanette Willberg, tfn: 035-52310, e-post: jeanette@haverdalscamping.se. Ingen anmälan till aktiviteterna, bara kom!

Dela
Skip to content